Summer dance Cup Boskovice 2016

23.05.2016 10:27

V sobotu 21.5.2016 se uskutečnila v Boskovicích mezinárodní taneční soutěž SUMMER DANCE CUP, kde jsme soutěžily v dětské kategorii Street dance se skladbou  "First Try" a bojovaly o pohár a medaile.

Velmi brzy ráno jsme společně vyrazily i s rodiči od sokolovny. U zimního stadionu v Boskovicích proběhla prezentace a o něco později jsme si sestavu naposled vyzkoušely přímo na tanečním parketu. Před našim vystoupením jsme mohly zhlédnout již určitě zkušené taneční skupiny z kategorie Show dance, Parketové formace, Plesové předtančení atd.  Nervozita stoupala jakmile začala naše kategorie. Odtancovalo cca 8 skupin a moderátor vyhlásil taneční skupinu TéKáčko. I přes problémy s naší hudbou, který na začátku DJ měl, nástup holky zvládly bravurně. Sestavu zatancovaly skvěle a nadšení rodiče fandili o sto šest.

Vyhlášení výsledků naší a ostatní kategorie proběhlo až v odpoledních hodinách. Stovky dětí a rodičů napjatě čekali na to, až porotci vyhlásí název právě jejich taneční skupiny.

Pro TéKáčko to bylo premiérové soutěžní vystoupení a měly značnou konkurenci. Všichni jsme drželi palce tak silně, až málem upadly.

"A nyní zlato..!" vyhlásil Moderátor.  A pokračuje.... "Zlato putuje do Sokolnic! 1 .místo ve Street dance získává taneční skupina TéKáčko s taneční skladbou First Try." !!!!!!!!

Následné pocity nejdou slovy ani vyjádřit...... :-)  Díky holky!!!!